Naša usluga Ključ u ruke uvijek obuhvaća

Ključ u ruke

  • Instaliranje punjača i spajanje na strujnu mrežu koje obavlja licencirani instalater
  • Deset metara trofaznog kabela između punjača i strujne mreže
  • Zaštitna sklopka
  • Zidna montaža punjača
  • Testiranje zaštitne sklopke
  • Puštanje u rad punjača
  • Čišćenje nakon izvršenih radova

Uvjeti usluge Ključ u ruke:

Navedena cijena vrijedi ukoliko postoji mjesto u strujnoj mreži (centrali). Ukoliko potrebna duljina kabela prelazi 10 metara koji ulaze u cijenu, obračunat će se dodatna duljina kabela po metru prema važećoj cijeni u trenutku ugradnje. U nekim slučajevima je za izvođenje pravilne instalacije neophodno montirati zaštitnu sklopku sa kućištem, sa dobavljačem dogovoriti veću količinu dostupne struje, bušiti rupe u betonu, kopati, asfaltirati, montirati stupni nosač. Tada se cijene ovih dodatnih radova dodaju na fiksnu cijenu.

Tijekom procesa instaliranja našem električaru mora biti dostupna Wi-Fi mreža za spajanje punjača i kontrole opterećenja, kako bi se proces mogao dovesti do kraja. Važno je da je jačina signala dovoljno jaka na mjestu instaliranja punjača i da Wi-Fi radi na frekvenciji od 2,4 GHz. Ukoliko je potreban pojačivač Wi-Fi signala, ili ruter koji je kompatibilan sa našim punjačem, možemo po želji kupca instalirati potrebne uređaje, s tim da ta instalacija ne ulazi u fiksnu cijenu.

Dodatni radovi se naravno mogu naručiti direktno od našeg instalatera, bilo da je riječ o provjeri strujne infrastrukture u objektu ili npr. instaliranja dodatnog osvjetljenja na parkingu. Naša je preporuka da, ukoliko ste u mogućnosti, budete nazočni tijekom instalacije. Ako već posjedujete električno vozilo bilo bi odlično
da probate napuniti vozilo dok je instalater još tu nakon izvođenja radova.

Pri kupovini punjača sa instalacijom na stupni nosač radovi kopanja ne ulaze u cijenu, ali se po potrebi mogu naručiti po cijeni važećoj u trenutku montaže.

Za sva pitanja u vezi instalacije stojimo vam na raspolaganju putem mejla:  info@swedcharge.com

PDV je uračunat u sve cijene. Račun se ispostavlja nakon završene instalacije.

Molimo vas da nas prilikom kupnje obavijestite ukoliko posjedujete solarne ćelije ili druge uređaje koji bi mogli utjecati na proces instaliranja u vašem objektu.